Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Természet adta Patikaszerek

 

 

Gyógynövény kivonatok:

1,/   Herbamix enteró oldat összetvői:

Összetevői az Oregánó, Szurokfű  (: Origanum vulgare: ) illóolaja,melynek  fő  hatóanyagi a  karvakrol  és  timol. Ezek serkentik az emésztést, a gyomor és bélfalának simaizmaira kifejtett görcsoldó tulajdonságainál fogva. Továbbá fokozzák  az  emésztőnedvek elválasztását,több emésztőenzim jut a bélcsatornába. Nyálkaoldó,ezért légúti fertőzések terápiájában sikeresen alkalmazott kiegészítő szer. Az Oregánó hatóanyagainak elismerten széles spektrumú baktérium-,gomba,-protozoa (:véglények a legegyszerűbb állati szervezetek : ) ellenes hatásuk van.

2,/   Rozmaring    (: Rosmarinus  officinalis : )-nak  illóolaja, melynek    fő  hatóanyagai, borneol, eukaliptol, kámfor  és  a rozmaringsav. Az illóolaja görcsoldó hatása igazolt. Nyugtatja a gyomor  és  bél  sima  izmait, javítja az emésztést, fokozza az emésztőnedvek  (: pl.-epe: ) kiválasztását.Fellazítja az  orr  és  a felsőlégutak váladékait:  n y á l k a o l d ó. Hatóanyagai erős antioxidáns hatásúak. Hatásosak a fertőzéseket kiváltó baktériumokka és gombákka szemben.

3,/   Fokhagyma :  (: Allinum sativum : ) illóolajának hatóanyagai   az  a l l i c i n,  a  d i a l l i l,   az  a j o é n. Széles sprektrumú baktérium,  vírus,  protozoa, és  gombaellenes hatásuk mellett, antioxidáns hatással is bírnak. Penészgombák okozta takarmányromlás negatív hatását,valamint a tüdőpenész kártételét csökkenti.Fokozza az emésztőnedvek kiválasztását,javítja az emésztést. Illóolaja légúti fertőzések kiegészítő kezelésében is sikeresen alkalmazható.

Glambállományok  vírus  okozta  fertőzéseiben, a klasszikus kezelés kiegészítéseként  2-3. ml./ Liter  ivóvíz  adagban   4-5. napon át kell adagolni.

A galambállományok légzőszervi megbetegedéseiben és különböző oktanú hasmenéseiben a klasszikus kezelés kiegészítéseként, kiegészítve   pl.:  k a m i l l a v i t   és   h e r b a m i x immun oldattal.

Herbamix  Immun oldat:

1,/  Herbamix  immun oldat összetevői   a    k a s v i r á g  (:Enhinacea purpurea: ) ,melynek hatóanyagai az  echinakozid  és  az  echinacein. Az  echinakozid   antibiotikus  hatással bír. Számos baktériumot, gombát  és  protozoát képes elpusztítatni. Az echinacein elbontja a baktériumok által termelt hialuronidáz  nevű enzimet,ezáltal védi a hialuronsavat és meggátolja a kórokozók szövetek közé terjedését,valamint védi az izületi folyadék állagát. Ezenkívül fokozzák a makrofágok mikróbaellenes aktivitását,valamint növelik a  T-limfociták számát. Interferon szerűen emelik a sejtek fertőzésekkel szembeni ellenállóképességét. Óvják a fehérvérsejteket a káros hatásoktól.

2,/  Búzacsíra   (: Triticum aestivum : )  kivonata:  gazdag  E,-A,- és  C,-  vitaminokban, ásványianyagokban  és  mikroelemekben, valamint többszörösen telítetlen zsírsavakban. Erős  antioxidáns,- modulálja  az  immunrendszert, fokozza  az ellenállóképességet.

3,/  Metil- metionin:  az anyagcsere során a metil-csoportok leadása után a dervátumból kéntartalmú metionin keletkezik, melyet az immunfolyamatokban használ fel a szervezet. Kén  szükséges az immunglobinok szintéziséhez, a szervezet megfelelő immunválasztásához is.  Hatására fokozódik a vakcinázásokat követő immunválasz.

Javasolt a galambállományok  légzőszervi megbetegedéseiben, különböző  oktanú  hasmenéseiben a konzervatív gyógykezelés kiegészítéseként  5- 7. napon át itatva, valamint galambállományok vírusfertőséseiben a konzervatív gyógykezelés kiegészítéseként   10- 14. napon át. A galambállományok légzőszervi és izületgyulladással  járó megbetegedéseiben  Herbamix-Enteró  és Kamillavittel  kiegészítve.

Kamillavit:

1,/ Orvosi székfű  (: Kamilla: ) illóolaja és kivonata  a  Kamazulén  tartalma miatt gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású.

2,/ Almasav és Citromsav: Savanyítják az ivóvizet,azonnal hasznosuló energiaforrások.

3,/ Omega 3. zsírsavak: Modulálják az immunrendszert, hosszú távon energiaforrásként is hasznosulnak. Oldják a stresszt.

4,/ C,- vitamin: Stimulálja az immunrendszert, fokozza az általános ellenállóképességet, segít az erek, a porcok és csontok egészséges kialakulásában, véd a különböző stressz helyzetben, azaz stresszoldó.

5,/ A,- vitamin: védi a hám tipusú szöveteket,javítja az ellenállóképességet, főleg légúti fertőzésekkel szemben.Segít a növekedésben és csontok fejlődésében.

6,/ D3,-vitamin: Szabályozza csontok egészséges fejlődését,részt vesz a Kalcium és a Foszfor anyagcseréjében. Az  -A- vitaminnalés a -C- vitaminnal együtt fokozza az általános ellenállóképességet.

7,/ Lizozin: Az egész szervezetben képződő,baktérium és vírus ellenes hatású enzim,amely a baktériumok sejtfalának oldásán kivül az immunrendszer stimulálásában is részt vesz.

BRONCHO:                            A légutak természetes patikaszere:

A  Broncho mint   Herbamix kivonat   alkalmas  a kóros légúti váladékképződéssel járó heveny és idült légzőszervi exsudatív gyulladások kezelése alkalmával  KIEGÉSZÍTŐKÉNT.

összetevők: Eukaliptusz (: Eucalyptus globulus: )  A növény  levele 0,5 -3,5 % illóolajat tartalmaz,melynek fő komponense a 70 %-ban jelenlevő  e u k a l i p t o l . Jelentős antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatással bir, a borchusokban kiválasztódva váladékoldó és fertőtlenítő hatású. Krónikus bronchitisben köhögés elleni szerként is használatos. Az Európai és Német Gyógyszerkönyvekben hivatalos hatóanyag.

Fahéj: (: Cinnamomum zeylanicum : )  A fa kérge és leveles hajtása  1 - 2 % illóolajat tartalmaz,melynek fő komponense a 70 %-ban jelenlevő  f a h é j a l d e h i d  Baktérium és gombaellenes hatású, valamint görcsoldó, fájdalom és hányás csillapító tulajdonságokkal is rendelkezik. A Magyar, az Angol, az Európai és Német gyógyszerkönyvekben hivatalos hatóanyag.

Kakukfű: (: Thymus vulgaris: ) A növény virága  0,6 - 2 % illóolajat tartalmaz,melynek fő komponense  a  40-60 % ban  jelenlevő  t i m o l További fontos hatóanyagai még a  k a r v a k o l    é s    a   b o r  n e o l. Baktérium és gombaellenes hatású,valamint a légzőszervben kiválasztódva váladék és görcsoldó.Bronchitisben a köhögés ellen szívesen alkalmazott szer.  Főbb hatóanyagainál fogva, alkalmas az immunrendszeri és bizonyos idegrendszeri zavarok leküzdésére is.Hatóanyagainak többsége az illóolajokhoz tartozik,ezenbelül a fenolokhoz. Laborvizsgálatok igazolják, hogy a  kakukfű hatóanyagai sokféle mikroorganizmus ellen hatékony. Ennélfogva  szinte  100 %- ban képes elpusztítani a  Gram pozitív csoportba tartozó baktériumokat. Ezért  a sztafilokokkuszok és a sztreptokokkuszok miatt nagy jelentőséggel bir.A kakukfű fenolos hatóanyagai - úgy mint az Oregánó - a belső parazitákra,a bélférgekre, a kokcidiumokra és még  a trichomonászok ellen is hatásos.  Összegezve :  erős kórokozó- ölő hatása van,immunrendszer erősítő, idegrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő. Ami nagyon fontos, hogy az illóolajokkal szemben a baktériumok, gombák, paraziták nem tudnak rezisztenciát kialakítani. A Magyar, az Európai és a Német Gyógyszerkönyvekben hivatalos hatóanyag.

Ausztrál teafa: (:Melaleuca alternifolia: )  A gyógyításra használt illóolaj fő hatóanyagai a  t e r p i n é n o l   és   a  c i n e o l. Jelentős antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatásukon túl, a borchusokban kiválasztódva váladékoldó és fertőtlenítő tulajdonságúak. Antibakteriális és antifungális jellegűk mellett immunstimulánsak is. Krónikus bronchhitisben köhögés elleni szerként használatos. A Magyar Gyógyszerkönyvben hivatalos hatóanyag.

A fiatal - növendék - állományok vírusos bronchítisse, légzőszervi  mycoplasmosisa, CDR-je, Haemophilius- nátha ( sinuitis ), baromfi bordetellosisa, Ornitobacterium rhinotracheale- fertőzöttsége és adenovírus okozta légzőszervi tünetei esetén.

Ds.: Idült légzőszervi tünetek  fennállása esetén:  0,5 - 1 ml. termék/ 1. Lit. ivóvíz / nap   7- 10. napon át. frissen elkészítve.

Heveny légzőszervi tünetek megjelenése esetén:  1 - 2 ml. termék / 1. Lit. ivóvíz / nap = 3 - 5 napon át.

HERBAMIX SELEN:

A herbamix  Selén  összetevői:

L-karnitin elengedhetetlen  a zsírsavak elégetéséhez, a zsírokban rejlő energia kinyeréséhez. Védi a májsejteket a zsíros elfajúlástól,támogatja működésüket az anyagcsere folyamatok feldolgozásához. Védi a szívizom sejteket nagy igénybevételesetén.

E- vitamin: Antioxidáns,védi a sejtek membránjait a szabadgyökök káros hatásától és az izomzatot az elfajúlásoktól. Immunstimuláns,fokozza az ellenanyagok termelését és az ellenálló képességet. Pozitív hatású a reprodukciós folyamatokra.

Szelén -  só formájában - Antioxidáns,az E - vitamínnal közösen,egymás hatását erősítve védik a sejtek membránjait a szabadgyökök káros  hatásaitól és az izomzatot az elfajúlásoktól.Fokozza az ellenálló képességet. Hiány esetén szaporodásbiológiai és szív - érrendszeri problémák lépnek fel.

Tökmag - olaj: Energiát szolgáltat,fokozza a teljesítőképességet.Javítja az anyagcserét,erősíti a legyengült szervezetet. Immunstimuláns,javítja az ellenállóképességet. Csökkenti a gyulladásokat,elősegíti a gyógyulást. Antioxidáns hatású,védi az erek és a sejtek  falát,az enzimeket.

Búzacsíra - olaj: Stimulálja az immunrendszert,véd a sterssz  káros hatásaitól, fokozza az ellenálló képességet.Védi a hámtipusú szöveteket,segít a növekedésben és a csontok fejlődésében. Energia forrásként is hasznosul.

Metil- metionin: Aktív metilcsoportjai a májsejtek anyagcserefolyamataiban megakadályozzák a máj zsíros elfajulását. Központi szerepet játszik az anyagforgalmi zavarokból származó termeléscsökkenés megelőzésében.

JAVALLATOK:

A hirtelen szívhalál megelőzésére   5  napos kortól  21 25 napos korig  Ds. 0,3  illetve  0,5  ml. termék/ liter víz.      Izomelfajúlások kivédésére,  Ds. 0,3 -illetve 0,5 ml/ liter víz  hetente  2 - 3  alkalommal. Tojások keltethetőségére, illetve  a kikelt madarak vitalitásának fokozására. A tojásrakás előtt  hetente  2- 3 alkalommal Ds. 0,3 - 0,5 ml/liter vír ( Herbamix  Hepárral együtt itatva )

Hímivarú állatok  spermaminőségének  javítása céljából  hetente   2 - 3 alkalommal, Ds. 0,3 - 0,5 ml/litervíz / nap

Hőstressz kártételének enyhítésére a kánikulai napok reggelén:  Ds. 0,5 - 1,0 ml/liter víz nap adagban.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ofike59

Sigan47,2018.12.29 18:08

http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/hippigra-200mg-buy-safely-where-to-purchase-sildenafil-citrate-in
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/fexion-sildenafil-citrate-pas-cher-acheter-2018-acheter
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-zyad-20-mg-sem-receita-medica-via
https://www.nettingchat.com/blogs/post/39990
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/tadlis-20mg-buy-tadlis-cheap-fedex
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-procops-generique-en-ligne-bon-prix-2018-acheter
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/order-discount-opetarl-100mg-online-how-to-purchase-cilostazol
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cheap-amitriptyline-10mg-buy-online-amitriptyline-online-buy-no
http://socialchangesa.com/blogs/post/33132
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/avigra-comprar-sin-receta-con-garantia-republica-dominicana
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-sulfasalazina-500-mg-sin-receta-con-garantia
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-emposil-50-mg-sin-receta-ahora-argentina
http://www.facecool.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-terbinafina-lamisil-envio
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-avafil-100mg-gen-rico-mais-barato-brasil
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/duragra-sildenafil-citrate-generique-en-ligne-pas-cher-securise
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/modrasil-au-rabais-internet-site-fiable-prix-du-modrasil-en
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/furosemida-100mg-comprar-en-farmacia-en-linea-fiable-chile
http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-zerect-sildenafil-citrate-120mg-acheter-sildenafil
http://snopeczek.hekko.pl/227986/purchase-generic-viatec-100-online-viatec-safely-new-zealand
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68442&qa_1=glimepirida-amaryl-onde-comprar-gen%C3%A9rico-garantia-brasil
http://property.ning.com/profiles/blogs/roblesil-sildenafil-citrate-150mg-pharmacie-sur-internet-2018
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/site-achat-nizagara-sildenafil-citrate-sildenafil-citrate
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/order-edon-safely-how-can-i-purchase-tadalafil-quick-delivery
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-vigrex-sildenafil-citrate-sin-receta-de-confianza-estado
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-wavegra-100-mg-entrega-r-pida-us
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-zyloprim-pas-cher-peut-on-acheter-du-allopurinol

Ejutu50

Curiy15,2018.12.27 14:51

https://sf778.tumblr.com
https://keyameric0.tumblr.com
https://fcymb.tumblr.com
https://nightcore765.tumblr.com
https://ilpleut.tumblr.com
https://root-shaw-shoot.tumblr.com
https://ciarasport.tumblr.com
https://loucolobolupin.tumblr.com
https://yuki-w-chan.tumblr.com
https://the-glass-flamenco.tumblr.com
https://lydiafama.tumblr.com
https://mar-27.tumblr.com
https://devon-m83.tumblr.com
https://hsseniorstudyblr.tumblr.com
https://lil-zone.tumblr.com
https://palavradepoder.tumblr.com
https://trill4f.tumblr.com
https://thiscouldgetawkward.tumblr.com

Aminu90

Zaruj37,2018.12.24 13:17

http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-teofilina-sin-receta-mas-barato-espa-a
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-heragra-150mg-low-price-heragra-buy-visa
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-unigra-sildenafil-citrate-prix-sildenafil-citrate-120
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=18712&qa_1=sildenafil-citrate-gen%C3%A9rico-gen%26%23233
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-200-mg-comprar-sin-receta-al-mejor
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/medovigor-sildenafil-citrate-150-mg-commander-sildenafil-citrate
http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1112/50748/farmacia-online-donde-comprar-ta
http://www.facecool.com/profiles/blogs/buy-low-price-refren-50mg-online-how-to-buy-refren-spain
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/order-vigrande-50mg-online-where-can-i-order-sildenafil-citrate
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/order-powerman-no-prescription-cheapest-powerman-online-buy
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/achat-de-sex-men-sex-men-130mg-tab
http://wu-world.com/profiles/blogs/buy-generic-exifol-25-mg-exifol-100mg-online-orders
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66636&qa_1=tarim-o%C3%B9-achat-tarim-belgique-en-pharmacie
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ftda-250-mg-sin-receta-entrega-r

Ehaxo79

Eperi92,2018.12.23 19:28

http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/o-commander-speedgra-en-ligne-baisse-prix-site-fiable-sildenafil http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-ciavor-tadalafil-gen-rico-sem-receita-via https://www.olliesmusic.com/blog/20841/comprar-generico-mesalamina-entrega-rГЎpida-chile-pentasa-sin-receta-medica/ http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-primox-de-forma-segura http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-tada-diario-tadalafil-gen-rico-envio http://www.allpix.net.ee/blogs/post/17433 http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tadasure-tadalafil-40mg http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-sumatriptan-25-mg-sin http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-amaryl-2-mg-entrega-r-pida-per http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67168&qa_1=seguro-comprar-tadalafil-gen%C3%A9rico-entrega-internet-brasil http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=67797&qa_1=seguro-comprar-tantrix-gen%C3%A9rico-forma-segura-pela-portugal http://wu-world.com/profiles/blogs/extadil-60mg-buy-without-prescription-cheap-extadil-prices http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-sex-men-sildenafil-citrate http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/order-progra-200mg-online-can-i-purchase-sildenafil-citrate-quick http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-amoxicilina-clavulanico-500-125-mg-sin-receta http://bobford.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-videnfil-130-mg-r-pido-brasil-pre

Ubila78

Secoz07,2018.12.22 19:06

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/virineo-comprar-gen-rico-de-confianza-brasil http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/intasfil-120mg-order-without-rx-intasfil-safe-to-buy-online http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-viagra-150-mg-low-price-viagra-buy-online-with-a-mastercard http://opencu.com/profiles/blogs/oneaid-20mg-livraison-gratuit-baisse-prix-oneaid-10mg-pharmacie http://bobford.ning.com/profiles/blogs/disilden-sildenafil-citrate-200-mg-como-comprar-sin-receta-por http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/meloxicam-15mg-donde-comprar-de-confianza-puerto-rico http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-do-ciavor-diario-tadalafil-urgente http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dompan-10-mg-de-calidad http://javamex.ning.com/profiles/blogs/quetin-donde-comprar-sin-receta-urgente-m-xico http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/circulass-buy-can-i-purchase-circulass-over-the-counter http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/buy-edgon-where-can-i-purchase-tadalafil-no-need-rx http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/cheap-megafil-40-mg-buy-online-can-i-buy-tadalafil-in-trusted http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/comprar-micardis-telmisartan-40-mg-sin-receta-por-internet http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/honygra-sildenafil-citrate-en-ligne-moins-cher-sildenafil-citrate http://showmeanswer.com/index.php?qa=38866&qa_1=c%C3%B3mo-realizar-un-pedido-voveran-50mg-sin-receta-l%C3%ADnea-m%C3%A9xico http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/licosil-buy-cheap-how-to-order-sildenafil-citrate-in-trusted http://clan.hupshup.com/blogs/post/12568 https://www.olliesmusic.com/blog/37853/comprar-generico-spironolactone-100mg-de-calidad-panamГЎ/ http://www.facecool.com/profiles/blogs/latanoprost-2-5mg-commander-bon-marche-peut-on-acheter-du http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/comprar-dejavu-sem-prescri-o-online-no-brasil-comprar-dejavu http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-cialis-tadalafil-sem-receita-pela-internet http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-cialis-sin-receta-urgente-usa-tadalafil-40mg http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/order-ribavirin-200-mg-low-price-ribavirin-where-to-buy-uk http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=192191&qa_1=farmacia-online-donde-comprar-generico-viagra-receta-garantia

Ekuda55

Lixeq63,2018.12.18 16:45

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-discrete-melatonine-prix-meloset
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/cialis-tadalafil-40mg-o-acheter-vente-cialis-en-italie
http://football.ning.com/profiles/blogs/havante-sildenafil-citrate-25mg-onde-comprar-de-confianza
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/ah-zul-50mg-donde-comprar-de-calidad-puerto-rico-comprar
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/viagra-achat-2018-forum-ou-acheter-sildenafil-citrate-generique
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-suvvia-como-fa-o-para-comprar-suvvia
http://property.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-ticlopidine-250mg-urgente-espa-a
https://madbuddy.club/blogs/post/16281
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/achat-express-ravana-tadalafil-bas-prix-avec-visa-biogaran-ravana
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/onde-comprar-generico-ratigra-sildenafil-citrate-por-internet
https://www.loosemusicent.com/blogs/1140/12901/order-dali-online-dali-pills-for-sale
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/tolorin-tolterodine-donde-comprar-sin-receta-fiable-rep-blica-de
http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/160
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-atorvastatin-40-mg-safely-atorvastatin-uk-over-the-counter
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-lamictal-50mg-sin-receta-en-internet-m-xico

Apica31

Igete49,2018.12.17 21:30

http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tadgo-40mg-sin-receta http://football.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-almaximo-sin-receta-de http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66786&qa_1=viagra-ligne-achat-livraison-rapide-sites-serieux-achat-viagra http://www.prds66.fr/profiles/blogs/order-pantoprazole-20-mg-cheap-where-to-purchase-protonix-without http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-espironolactona-25-mg-con http://opencu.com/profiles/blogs/levotiroxina-0-1-mg-comprar-en-farmacia-online-sin-gastos-de http://whazzup-u.com/profiles/blogs/avafil-como-posso-comprar-gen-rico-com-frete-gr-tis-comprar http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-xpandyl-tadalafil-en-ligne-comparatif-prix-xpandyl http://webhiveteam.com/demo4_chameleon/blogs/2768/54206/sanagra-sildenafil-citrate-200-m http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-sildara-sildenafil-citrate-entrega-48h-pela-net http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-virineo-pre-o-portugal http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/prilo-120mg-onde-comprar-gen-rico-pre-o-pela-internet-brasil http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/order-viagra-25-mg-on-sale-can-i-purchase-sildenafil-citrate-no http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/purchase-golmal-20-mg-online-price-of-generic-golmal http://bioimagingcore.be/q2a/48081/farmacia-online-comprar-generico-erectol-seguridad-uruguay http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/discount-shafil-60mg-buy-online-cheap-shafil-free-shipping https://www.olliesmusic.com/blog/35157/donde-a-la-orden-minoxidil-5mg-sin-receta-por-internet-repГєblica-de-hondura/ http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/zestogra-100mg-order-online-buying-zestogra-sweden http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/flutamide-250-mg-comprar-en-farmacia-online-todo-en-medicinas

Ejosu48

Iluga34,2018.12.13 11:57

http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/silanil-buy-online-how-much-generic-silanil-cost-in-italy
http://dmoney.ru/36650/discount-vivala-40-order-online-vivala-generic-coupons-2018
http://brooklynne.net/profiles/blogs/ibuprofen-600mg-buy-cheap-discount-ibuprofen-online-for-sale
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-cialis-tadalafil-60-mg-gen-rico-on-line
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/order-zuandol-no-prescription-zuandol-online-orders-cod
http://gennethub.com/blogs/1371/9849/purchase-cheap-nunite-200mg-online-buying-nunite-online-reddit
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cianeo-tadalafil-20mg-gen-rico-de
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/purchase-tranky-50-mg-where-to-purchase-sildenafil-citrate-online
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/comprar-ciavor-diario-tadalafil-60mg-com-garantia-brasil
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/clonidine-0-1-mg-bon-marche-en-ligne-site-fiable-forum-clonidine
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/tadafast-40mg-comprar-barato-comprar-tadalafil-60mg-gratis
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/azathioprine-commander-sans-ordonnance-pilule-equivalent-imuran
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-prilo-con-garantia

Adeli12

Movoy03,2018.12.01 13:23

https://se-como-salirme-de-las-cuerdas.tumblr.com https://blanc-perfumes.tumblr.com https://fcymb.tumblr.com https://hold-on-to-memories.tumblr.com https://collaredqueen.tumblr.com https://7h01.tumblr.com https://bombayundgin.tumblr.com https://missemmalights.tumblr.com https://viel-liebe.tumblr.com https://avecesfrancisca.tumblr.com https://bruiseddollyy.tumblr.com https://perdida-en-las-tinieblas.tumblr.com https://yuki-w-chan.tumblr.com https://johnlili.tumblr.com

Проститутки Краснодара

Amuelmunda,2018.10.13 13:39

[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Бюджетные шлюшки Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/]Секс знакомства в Краснодаре[/url]
[url=http://prostitutki-irkutska.ru]Проститутки Иркутск[/url]
[url=http://prostitutki-perm.ru]Проститутки Перьми[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi]Шлюхи Казань[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/individuals/]Индивидуалки Казани[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/]Секс знакомства Казани[/url]
[url=http://penza-dosug.ru]Шлюхи Пензы[/url]
[url=http://girls-ufa.ru]Шлюхи Уфа[/url]
[url=http://girls-msk.ru]Проститутки Москва[/url]
[url=http://dosugspb24.ru]Проститутки Питер[/url]
[url=https://top.girls-nsk.ru]Проститутки Новосибирска[/url]

fifa 15 cracks 3dm скачать

enatGeLT,2018.03.10 11:27

гадасть редкая

---
ого!.... и такое бывает!... fifa manager 15 скачать торрент русская, скачать фифа 15 на пк от механиков а также [url=http://15fifa.ru/raznoe-fifa-15/32-zvuk-fifa-15-mezhdunarodnye-kommentatory-skachat.html]fifa 15 комментаторы скачать[/url] fifa 15 32 битная скачать